Ildshow

Traditionen med ilddans går mange tusinde år tilbage. På Hawaii danser lokale med ildstave og afholder årligt verdensmesterskab i ilddans. På New Zealand danser Mauerne med poi, som er en kæde med ild, dette er samtidig en autentisk jagtteknik.

Vælg et flameshow nedenfor som passer bedst til dit arrangement!

 

VELKOMST MED ILD

Beskrivelse: Ved arrangementets indgang bydes gæsterne velkommen med ilddans.

Type: Fester, kongress og receptioner

Lokation for udførsel: Indendørs varer ildshowet 3-5 min og bookes min 1 mdr før og udendørs er varighed af ildshowet 30 min til 1 times tid.


FLAMESHOW 1

Beskrivelse: 3 flamedansere optræder i kostumer til musik.

Type: Alle fester og arrangementer

Varighed: op til 30 min

Lokation for udførsel: Træningen og instruktion i lokale med mindst 3 m til loftet med en forhøjet stabil scene. Fællesshowet foregår udendørs evt. i samarbejde med scenetekniker, DJ eller live musik.


FLAMESHOW 2

Beskrivelse: 4 ansigtmalede flamedansere optræder i kostumer til live musik. Danserne svinger levende ild om kroppen til trommemusik

Type: Firmafest eller kulturarrangement

Varighed: op til 30 min

Lokation for udførsel: Indendørs er med mindst 3 m til loftet med en forhøjet stabil scene på 6 x 5m. Der må ikke hænge brændbart over scenen. Der skal være mørkt og tilgang til fri luft fra backstage.


FLAMESHOW 3

Beskrivelse: 6 ansigtmalede flamedansere og artister optræder i kostumer til live musik over medbragt soundsystem og danserne svinger levende ild om kroppen til trommemusik

Type: Firmafest, kulturnat & kulturarrangementer.

Varighed: op til 30 min

Lokation for udførsel: Bedst udendørs når der er mørkt og kan lade sig gøre Indendørs med mindst 3 m til loftet med en forhøjet stabil scene på 20 x 10m. Der må ikke hænge brændbart over scenen. Der skal være mørkt og tilgang til fri luft fra backstage.